Od 09.04.2021 w Mościckim Centrum Medycznym świadczymy prywatne konsultacje dietetyczne prowadzone przez Aleksandrę Padło w każdy piątek w godz. 13:00-18:00.
Zakres usług:
– Tworzenie planów żywieniowych w zakresie dietetyki ogólnej i klinicznej;
?Dietetyka ogólna;
– prewencja oraz leczenie nadwagi i otyłości,
– edukacja żywieniowa,
– zmiana nawyków żywieniowych,
– żywienie dzieci i młodzieży.
?Dietetyka i żywienie kliniczne;
– żywienie w chorobach układu sercowo-naczyniowego,
– żywienie dyslipidemiach,
– żywienie w problemach z metabolizowaniem glukozy,
– żywienie w chorobach układu pokarmowego,
– żywienie w chorobach autoimmunologicznych.
– Indywidualne podejście do każdego pacjenta
– Zmiana nawyków żywieniowych
– Analiza składu ciała metodą bioimpedancji elektrycznej wraz z omówieniem wyników
– Ocena dotychczasowego odżywiania
– Indywidualne plany żywieniowe układane w oparciu o obszerny wywiad żywieniowo- medyczny, wyniki badań laboratoryjnych i preferencje żywieniowe pacjenta
– Motywacja i wsparcie pacjenta w procesie dietoterapii poprzez utrzymywanie stałego kontaktu
Zacznij już dzisiaj i zapisz się na konsultację w rejestracji Mościckiego Centrum Medycznego.
ZAPRASZAMY!
Cennik
KONSULTACJA DIETETYCZNA – PIERWSZA_1 GODZINA | 100,00 zł |
KONSULTACJA DIETETYCZNA – KONTROLNA | 70,00 zł |
KONSULTACJA DIETETYCZNA – KONTROLNA Z NOWYM JADŁOSPISEM | 150,00 zł |
PLAN ŻYWIENIOWY Z 7 DNIOWYM JADŁOSPISEM – DIETETYKA OGÓLNA | 150,00 zł |
PLAN ŻYWIENIOWY Z 7 DNIOWYM JADŁOSPISEM – DIETETYKA KLINICZNA | 200,00 zł |
PAKIET DIETETYCZNY-3 M-CZNY-(1 KONSULTACJA, 7-DNIOWY JADŁOSPIS, WSPRACIE MAILOWE, INDYWIDUALNE ZALECENIA I SUPELEMENTACJE, MONITOROWANIE EFEKTÓW WSPÓŁPRACY) | 200,00 zł** |
PAKIET DIETETYCZNY-6 M-CZNY-(1 KONSULTACJA, 7-DNIOWY JADŁOSPIS, WSPRACIE MAILOWE, INDYWIDUALNE ZALECENIA I SUPELEMENTACJE, MONITOROWANIE EFEKTÓW WSPÓŁPRACY) | 180,00 zł** |
**opłaty miesięczne
Zarejestruj się osobiście w Rejestracji Prywatnej Opieki Medycznej lub telefonicznie tel. 14 68 80 585
Dietetyk lic. Aleksandra Padło
- Absolwentka studiów I stopnia na kierunku Dietetyka, Kolegium Nauk Medycznych na Uniwersytecie Rzeszowskim.
- Studentka studiów II stopnia na kierunku Dietetyka, Kolegium Nauk Medycznych na Uniwersytecie Rzeszowskim.
- Studentka studiów podyplomowych ?Menadżer Jakości i Bezpieczeństwa Żywności- na Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Krakowie.
- Doświadczenie zdobywa współpracując z pacjentami klinicznymi podczas licznych zajęć praktycznych w Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie, Klinicznym Szpitalu Wojewódzkim Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie oraz współpracując online z osobami odchudzającymi się, z chorobami dietozależnymi.
- Wiedzę pogłębia uczestnicząc w licznych szkoleniach, kursach i konferencjach naukowych.
- Przeprowadza szkolenia z zakresu zdrowego żywienia wśród dzieci i młodzieży w wieku szkolnym.
- Uczestniczy w licznych akcjach, w których edukuje pacjentów z zakresu zdrowego odżywiania.
